Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Acetaia Leonardi

Acetaia Leonardi

Фермата за оцет Leonardi започва своята дейност през 18 век, но от средата на 19 век е това, което е - специализирана ферма за производство на балсамов оцет, използвайки собствени суровини. Фермата е обградена от 10 хектара лозя, предимно със сорт Требиано (бяло грозде)и Ламбруско (червено грозде). Тази ферма е със затворен цикъл, тъй като всички производствени процеси се извършват в един и същи комплекс.

http://www.acetaialeonardi.it/

продукти
Astoria

Astoria

Основана през 1987 г. от стара фамилия винопроизводители, Astoria е гордостта на Paolo и Giorgio Polegato със своето качествотво. Продуктите на Astoria се предлагат в най-престижните ресторанти, винарни и барове. Astoria продава вина, произведени в собствената си "Val De Brun Estate" в Refrontolo, в сърцето на зоната за DOCG Conegliano - Valdobbiadene. Четиридесет декара, намиращи се в един от най-красивите лозарски райони в Италия, известен със своя климат, подчертават хармоничното съчетание на хълмове и лозя.

http://www.astoria.it/en/#/en/

продукти
Bastianich

Bastianich

Винарната Bastianich, основана през 1997 г., се стреми да разбере историята и културата на Friuli-Venezia Giulia и я отведе до нови нива. Ние създаваме уникални вина които говорят за място, но и показват забележителна сила и баланс. Vespa Bianco и Vespa Rosso са кръстени на вечно присъстващите оси, привлечени от узрялото грозде. Тези смеси са направени в район, известен със сортови вина, измествайки фокуса от гроздето на тероара.

http://www.bastianich.com/en/

продукти
Costa dei Rosmarini

Costa dei Rosmarini

Лигурия е впечатляващ регион в Италия, където се срещат планините и морето, малките рибарски селища са запазили античната си красота, а маслиновите дръвчета са подредени по каменните тераси. Фермата Rosmarini е стара къща в близост до заливът Тигулио точно в предната част на известното село Портофино. Преди много години Луиза и Жан Марко Петрели открили очарователната, но тогава изоставена каменна къща, заобиколена от забележителни маслинови дървета. Започнали да я обновяват с много любов, запазвайки древния стил на Лигурия. Луиза, която е гурме любител и член на Италианската Академия за кулинарно изкуство, започва лимитирано производство на висококачествен зехтин през 1995г. Първият и клиент е хотел Киприани във Венеция. От тогава и други престижни хотели и майстори на кулинарното изкуство използват нейния зехтин.

http://www.rosmarinofarm.com/eng/index_eng.htm

продукти
Deseo e Antonio Mattei

Deseo e Antonio Mattei

Преди повече от 150 години, в Via dell'Appianato, днешната Via Ricasoli, Antonio Mattei, хлебар и сладкар от Прато, отваря бисквитена фабрика и магазин. Матей е занаятчия от скромен род, но той изиграва водеща роля в историята на италианската кухня.

http://www.biscottideseo.com/

продукти
Estandon Vignerons

Estandon Vignerons

Винарните на Estandon Vignerons отглеждат провансалски лозя в продължение на няколко поколения и притежават уникални познания за спецефичните условия в отглеждането на лозя в този регион. Днес, Estandon Vignerons произвежда най-известните отлежали вина от регион Прованс и продължава стремежа си да отглежда най-добрите лозя в региона. Френските вина Estandon Vignerons са разпространени в над 50 страни. Благодарение на силната си търговска мрежа, вината Estandon Vignerons са добре познати както на пазара, така и на потребителите и заемат водещо място сред Провансалските вина.

http://estandon.fr/

продукти
Forst

Forst

FORST е най-голямата пивоварна в Южен Тирол и една от най-успешните в цяла Италия. Тя е основана от двама находчиви предприемачи в Мерано и развива своите традициите от далечната 1857г. Пивоварната FORST произвежда първокласна бира с дългогодишна традиция.

http://grandfoods.bg/bg/browse/25-%D0%91%D0%B8%D1%80%D0%B0

продукти
Galantino

Galantino

Семейният бизнес Галантино датира от 1926 г., когато Вито Галантино решава да купи една къща-мелница от деветнадесети век, която превръща в мелница за зехтин. Оттогава, две поколения на семейството управляват мелницата, водейки я към производство на продукти с най-високо качество. Днес Галантино използва маслини от семейното имение Фенис и от 2.000 надеждни производители. Маслиновите плодове се берат, когато достигнат перфектна зрялост, следват внимателен подбор, измиване и смачкване в големи каменни маслинови мелници, студено пресоване и центробежно разделяне, подобряване на вкуса и аромата на Galantino Extra Virgin Olive Oil. Зехтинът се сертифицира и продава само след лабораторни анализи и оценка.

http://www.galantino.it/

продукти
Galateo & Friends

Galateo & Friends

Galateo & Friends Ви предлага най-доброто от известното "италианско благополучие" чрез концепция, посветена на тези хора, които обичат да се наслаждават на красивите неща, като например фини храни, интериорен дизайн, привлекателен декорации за маса и уникални предмети, като предлага пълна гама храни като израз на съвършенството: продукти от Италия - от студено пресован зехтин, балсамов оцет, до през тестени изделия, ориз и трюфели.

http://www.galateofriends.it/

продукти
Giuliano tartufi

Giuliano tartufi

Фермата "Giuliano tartufi" е родена от хоби и страст, когато Giuliano Martinelli всяка сутрин, преди да започне работния ден в завода, в който работел, излизал в гората да търси трюфели заедно с кучето си Леда.

http://www.giulianotartufi.eu/gt_en/

продукти
Guy Saget

Guy Saget

Мисията на марката Guy Saget е да покаже в най-голяма степен намерението на Saget La Perriere да разкрие сложността, асоциирана с лозята на Лоара. Пълната колекция от най-добрите лоарски вина задоволява и най-фините и взискателни вкусове. Това е вино от висока класа Guy Saget – Посланик на Лоара.

http://sagetlaperriere.com/saget-la-perriere-2/

продукти
Il Boscetto

Il Boscetto

Както една стара италианска поговорка гласи,За добрата салата са нужни: сол от мъдреца, оцет от скъперника, олио от алтруиста, жонгльор, който да разбърка салатата и някой гладен, за да я изяде." Всички тези характеристики можете да намерите в продуктите на Il Boscetto - мъдрият експертно провежда производството; филантропът щедро предоставя отлични съставки; жонгльорът умело смесва съставките и скъперникът оставя нищо на фантазията за да може гладните в крайна сметка да се насладят на резултатите!

http://www.ilboschetto.net/en/

продукти
Jelly Belly

Jelly Belly

Jelly Belly Candy Company е отдадена на производството на най-висококачествени захарни изделия, предоставяйки отлично обслужване и създавайки истинска и вкусна продуктова линия за потребителите. Ние търсим най-добрите съставки и сме възприели най-високотехнологични производствени процеси. Ние се стремим да бъдем отговорна корпорация във всички части на света, за да осигурим високо качество и стандарти за сигурност в нашия бизнес. Ние имаме за цел обществото, нашите клиенти и бизнес партньори да са уверени в продуктите с нашата марка, както и че продуктите ни са в съответствие с добрите практики на индустрията. Jelly Belly е отдадена на търговия с етични бизнес стандарти и очаква от своите доставчици и лицензианти да се държат по същия начин.

http://www.jellybelly.com/

продукти
Kaiserwasser

Kaiserwasser

Южнотиролската компания Kaiserwasser, с офиси и завод в Сан Кандидо, Болцано, бутилира минерални води, безалкохолни напитки и плодови сокове с високотехнологични системи от 1968 г. насам. Нашите продукти винаги са били предлагани в опаковки за многократна употреба. Това е качествен избор, защото стъклото е най-естественият съд за съхранение на вода: органолептичните характеристики на продуктите остават непроменени и потребителя и околната среда са защитени.

продукти
Loison

Loison

Три поколения на страстта. За да се направят такива меки и деликатни сладкиши, с аромат, напомнящ на занаятчийски хлебопекарни, са нужни специални съставки, бавен и естествен процес, естествен процес на бухване, постепенно охлаждане и много търпение, защото хубавите неща стават бавно. Нещо, което не всички фирми могат да постигнат. Но преди всичко, това, което е необходимо, е три поколения от отдадени хора. Дядо Tranquillo, първи се влюбва в изкуството на правене на хляб и го предава на сина си Алесандро. Заедно те ​​се превръщат пекарната в семеен бизнес с нова фабрика, открита през 1969 година. Ръководител на компанията с над 75 години опит, е Дарио. Умелото смесване на непринуденост с любов към оригинални продукти, времето и предвидливостта могат да доведат до уникални резултати, защото майсторското сладкарство е бавен процес: Необходимо е време, за да се съчетаят умело деликатните аромати, пълни с история. Това е изкуството на трансформиране на традиция в качеството.

http://www.loison.com/en/

продукти
MokaSirs

MokaSirs

През 1954 г., Джовани Миглиорини стартира малък бизнес в Павия, печене и продажба на кафе. Неговата основна цел е да даде възможност на клиентите на заведения да се насладят на отлична чаша кафе, точно както у дома. 50 години след създаването си, SpA Moka Sir е солидна производствена и търговска фирма, специализирана в печенето и продажбата на кафе за барове, ресторанти и други заведения за обществено хранене.

http://www.mokasirs.com/En/-Home

продукти
Monograno Felicetti

Monograno Felicetti

Вече повече от век историята на пастата и семейната история на Феличети са неразделни. Нужни са били години и четири поколение мечтата на дядо Валентино, малкото му магазинче да се превърне в успешна компания, позната с доброто си качетсво и вкус, да се сбъдне. За да се постигне това, семейството отдава живота си на работата дори по време на криза и война, и преодолявайки множество препядствия, сега компанията е на световно ниво. За да разберете какво означава тази история, трябва да проследите непроменените ценности на семейството, дори след всичко случило се. От 1908г. Това семейство работи със страст и обич в сред красивите пейзажи на Доломитите.

https://www.monogranofelicetti.it

продукти
Mulino Marino

Mulino Marino

Нашата дейност започва в средата на 1950-те, когато Felice Marino, научава, че има малка мелница в гр. Cossano Белбо, пълна с оригинални воденични камъни и ролери. Очарован от дейността и, той решава да я купи. Заедно със съпругата си и родителите си, той започва да произвежда широка гама от брашна. По това време той работел главно на валцова мелница, която е използвана за производството на "лесно за обработка" и "бързо печащи се" брашна - символите на модерните времена оказват своето непосредствено влияние. Продуктите са широко разпространени и използвани най-вече от хлебарите.

http://www.mulinomarino.it/home.php

продукти
Nonno Nanni Stracchino

Nonno Nanni Stracchino

Nonno Nanni Stracchino е сирене с уникален, неподражаем вкус, майсторски направен от млечни продукти прясно мляко.

https://www.nonnonanni.it/en/prodotti/stracchino

продукти
Pata

Pata

Pata е италианска семейна компания, произвеждаща висококачествени картофени изделия, с централа в Кастилионе дел Стивиере близо до Мантова. Pata е първата компания в Италия в този сектор, която е получила сертификат UNI ISO EN 9000. Pata има близо 200 служители и преработва около 30.000 тона картофи всяка година. Стратегията на компанията е в постоянното подобряване на технологиите за преработка: започвайки от внимателно подбрани суровини, за да се добие качествен готов продукт, през продукцията, до дистрибуцията. Pata залага на качеството в избора на суровини и се фокусира върху подбора на правилните сортове картофи, повечето от тях от местни производители. Фокусът, който Pata поставя върху качеството, води до сътрудничеството на компанията с най-големите вериги хранителни магазини в Италия.

http://www.pata.it/

продукти
Plose Acqua

Plose Acqua

Plose контролира всеки отделен етап от процеса на бутилиране, който се извършва в съответствие с най-високите стандарти за екологична устойчивост и с грижа за околната среда и местната общност, в която работим, за нейните ценности и традиции . В нашия ултра-модерна фабрика, построена в съответствие с тази философия, ние бутилираме водата в съответствие с най-строгите стандарти за безопасност, като по този начин се гарантира изключително качество. Енергията, която използваме, е произведена от Azienda Energetica Trading Srl Green Energy, което означава, годишното потребление на енергия за около един милион киловатчаса е изцяло от възобновяеми енергийни източници. Това ни дава възможност да намалим годишните емисии на CO2 с около 509 тона и да помогнем за опазването на околната среда.

http://www.acquaplose.it/en/home/

продукти
Sandara

Sandara

Вината Sandara са иновативна концепция. Освежаващи и ароматизирани пенливи вина с фини мехурчета и едвам 8% алкохол. Една модерна напитка, която е подходяща за консумация както с леки ястия, така и като аператив за партита и тържества. Вината Sandara са с елегантна визия и неустоим вкус!

http://www.sandarawine.com/

продукти
Torrefazione Bugella

Torrefazione Bugella

Torrefazione Bugella е млада компания с богат опит в производството на кафе. Компанията не се страхува от всякакви сравнения с основните производители на кафе, защото предлагата качество и добра цена.

http://www.torrefazionebugella.it/en

продукти
Toshiba Leading Inovation

Toshiba Leading Inovation

Toshiba е световен лидер и пионер във високите технологии, производител и дистрибутор на разнообразни електронни и електрически продукти, използващи най-модерните технологии, включително високоефикасните светодиодни осветления. Toshiba е основана през 1875 г. и понастоящем разполага с мрежа от над 740 фирми и с 204 000 служители по цял свят.

http://www.toshiba.eu/

продукти
Ursini

Ursini

Всичко, което искаме да предложим на клиентите си е домашен, висококачествен продукт. Можете да разчитате на свежестта му, защото производството следва всяка стъпка от работната процедура, преди продуктът да бъде пуснат на пазара. Простичкият, но ефективен метод е далеч от този на много други производители, които прекомерно употребяват оцет, който гарантира дълготрайност, но разваля вкуса. Точно това искаме да кажем на клиентите си.

http://ursini.com/

продукти
Vicente Gandia

Vicente Gandia

Vincente Gandia е най-голямата винарска изба в региона на Валенсия, Испания. Присъства в класацията топ 15 испански винарски изби и в топ 100 на европейските винарски изби. Вината, произвеждани от винарска изба Vincente Gandia са разпространени в над 85 държави. Вината на Vincente Gandia са с високо качество, разумни цени и последователност от една реколкта до следваща. Вина, характеризиращи се с елегантност, гладкост и баланс. Създаващи два различни стила за вино: традиционна и модерно и иновативно.

http://www.vicentegandia.es/en/

продукти