Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Условия за участие в щурата игра „Щракни & Спечели с Jelly Belly ти”

1. Период на играта:       

11.06 – 30.06.2016 г. до 24:00 часа.

 

2. Организатор на кампанията:

 Гранд Фуудс ООД

 

3. Провеждане на играта:

11-12.06.2016 г., 10:00-18:00 часа

Южен парк площадката пред Статуята с гълъбите, град София

 

4. Правила за участие в играта: 

 4.1 В играта се допускат за участие всички деца и възрастни, които са направили своята снимка с Mr Jelly Belly на 11.06 или 12.06.2016 г. на площадката пред Статуята с гълъбите в Южен парк, гр. София

4.2 Всеки, който иска да участва в играта, може да изпрати своята снимка на лично съобщение в официалната Фейсбук страница на Jelly Belly България -https://www.facebook.com/JellyBellyBulgaria.

4.3 Всички снимки с Mr Jelly Belly ще бъдат публикувани в специален албум за събитието в официалната Фейсбук страница на Jelly Belly България -https://www.facebook.com/JellyBellyBulgaria.

4.4 От 10-те снимки, събрали най-много харесвания, чрез жребий на случаен принцип ще бъдат изтеглени имената на 3-мата щастливци, които ще получат специални подаръци от Jelly Belly.

4.5 Победителите ще бъдат изтеглени нa 01.07.2016 г. в 12:00 часа в централния офис на Гранд Фуудс ООД.

4.6 Печелившите участници ще бъдат обявени нa 01.07.2016 до 13:00 часа в официалната Фейсбук страница на Jelly Belly България -https://www.facebook.com/JellyBellyBulgaria, както и на www.eazydrop.com.

4.7 Късметлиите ще бъдат известени лично в профила им във Facebook.

4.8 Победителите се свързват с Организаторите с лично съобщение или на e-mail адрес office@eazydrop.com, за да се уточни метода на получаване на наградата.

4.9 Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер, до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само лично или от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж.

4.10 В случай, че някой от победителите не се свърже с Организаторите в 10-дневен срок след края на Играта за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата. Организаторите по своя свободна преценка могат, но не са длъжни, да предоставят наградата на резервен изтеглен на томболен принцип участник. Имената на резервните победители не се оповестяват публично, докато те не станат официални претенденти за награда.

4.11 Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или некореспондиращ, непълен или неточен e-mail, или адрес за доставка на награди.

4.12 Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации “автоматично”, вместо участниците. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора.

4.13 Организаторите си запазват правото да анулират участници, които не спазват нормите за поведение в социалните мрежи и интернет, използват нецензурен език, обиди, използват Играта за реклама и/или други промоции, агитация и др.

 

5. Награди:

5.1 Всеки от 3-мата късметлии ще получи плюшена играчка Mr Jelly Belly, заедно с пълна кошница със сладки изкушения от продуктите на Jelly Belly и Hershey`s.

 

6. Оповестяване:

6.1 Настоящите условия се оповестяват на интернет страницата www.eazydrop.com, Facebook страницата на магазина - https://www.facebook.com/OnlineEazyDrop и на касите в магазини Muy Mucho, град София, Paradise Center ниво -1, Serdika Center ниво -1 и магазини GrandFoods, град София ул. Съборна 11А, Paradise Center ниво -1.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари